HUGO BOSS - KOLEKSION I RI I OREVE

iAs Group është themeluar në vitin 1971. Përvoja 51 vjeçare na ka mundësuar që të bëhemi lider të tregut me produktet dhe shërbimet më të mira të elegancës dhe kohës, ndërsa sot ne jemi shëndrruar nga një biznes me traditë familjare në një ndërmarrje e cila sjell ekskluzivisht në treg mbi 70 brendet më të njohura botërore për orë, syze dhe aksesorë. Rrëfimi ynë është po aq unik dhe origjinal, sikur të gjitha produktet tona botërore.
Për 50 vite me radhë, iAs zbukuron sytë dhe duart e mijëra klientëve të çmuar. Sepse është puna jonë t’ju mbajmë juve të bukur, elegant, të saktë dhe në kohë.

DYQANET TONA

hq

IAS - HEADQUARTERS

Rr. Enver Miftari Telefoni: 049 880 840

albi mall

ALBI MALL - PRISHTINE

Telefoni : 049 811 900

royal

ROYAL MALL - PRISHTINE

Telefoni : 049 937 935

gs

GRAND STORE - PRISHTINE

Telefoni : 049 738 480

garibaldi

RRUGA GARIBALDI - PRISHTINE

Telefoni : 049 738 478

abiqarshi

ABI QARSHI - PRIZREN

Telefoni : 049 469 244

galeris

GALERIA SHOPPING MALL- PRIZREN

Telefoni : 049 868 631

mitrovic

LUX MALL - MITROVICĂ‹

Telefoni : 049 664 158

albanic

ALBANICA- GJILAN

Telefoni : 049 628 081

gjilan optika

QENDĂ‹R - GJILAN

Telefoni : 049 738 479

ferizaj

THE VILLAGE - FERIZAJ

Telefoni : 049 738 481

njesia3

QENDĂ‹R - GJILAN

Telefoni : 049 738 479

iasnewww

IAS 13- PRISHTINE

Telefoni : 048 577 550

ring ferizaj

RING MALL - FERIZAJ

Telefoni : 048 577 551

gshtand

CASIO KIOSK - PRISHTINE, ALBI MALL

Telefoni : 049 811 900

ias-17

SWISS CENTER - PRISHITINĂŠ

ias 18

MITROVICA MALL - MITROVICĂ‹