APLIKO KUPON KODIN "SUMMERSALE" NË FAQEN E KARTËS DHE PËRFITO NGA ZBRITJA VERORE.

VERSUS VSPLK1720

260.00

Mundësi pagese me STARCARD deri në 6 këste.

Lloji i Produktit

Orë

Gjinia

Femra

Diametri i kornizës

Materiali i rripit

xhami

Mekanizmi

Kuarc

Rezistenca ndaj ujit

5 ATM