APLIKO KUPON KODIN "SUMMERSALE" NË FAQEN E KARTËS DHE PËRFITO NGA ZBRITJA VERORE.

VERSUS VSP1G0621

245.00

Mundësi pagese me STARCARD deri në 6 këste.

Lloji i Produktit

Orë

Gjinia

Femra

Diametri i kornizës

Materiali i rripit

xhami

Mekanizmi

Kuarc

Rezistenca ndaj ujit

3 ATM