APLIKO KUPON KODIN "SUMMERSALE" NË FAQEN E KARTËS DHE PËRFITO NGA ZBRITJA VERORE.

VERSACE GRECA SPORT VEZ300521

1,090.00

Mundësi pagese me STARCARD deri në 6 këste.

Lloji i Produktit

Orë

Brendi

Koleksioni

Z3-GRECA SPORT 43mm -WC-

Gjinia

Unisex

Ngjyra e fushës

Mekanizmi

3 hands quartz

Diametri i kornizës

Materiali i kornizës

Çelik i pastër

Materiali i rripit

Diametri i rripit

80X110

Rezistenca ndaj ujit

5 ATM

Lloji i xhamit

Mineral

Trashësia

8.90mm

Pesha

80,00gr

Barkodi

7630030575990