APLIKO KUPON KODIN "SUMMERSALE" NË FAQEN E KARTËS DHE PËRFITO NGA ZBRITJA VERORE.

tommyhilfiger-color

TOMMY HILFIGER ORE TH1791942

179.00

Mundësi pagese me STARCARD deri në 6 këste.

Lloji i Produktit

Orë

Brendi

Gjinia

Meshkuj