APLIKO KUPON KODIN "SUMMERSALE" NË FAQEN E KARTËS DHE PËRFITO NGA ZBRITJA VERORE.

TISSOT SEASTAR 1000 T120.417.11.041.00

599.00

Mundësi pagese me STARCARD deri në 6 këste.