APLIKO KUPON KODIN "SUMMERSALE" NË FAQEN E KARTËS DHE PËRFITO NGA ZBRITJA VERORE.

TISSOT PR 100 SPORT CHIC T101.910.33.151.00

455.00

Mundësi pagese me STARCARD deri në 6 këste.

Lloji i Produktit

Orë

Brendi

Diametri i kornizës

Gjinia

Femra

Rezistenca ndaj ujit

10 ATM

xhami

Mekanizmi

Kuarc

Materiali i rripit