APLIKO KUPON KODIN "SUMMERSALE" NË FAQEN E KARTËS DHE PËRFITO NGA ZBRITJA VERORE.

TIMBERLAND CHESLEY TBL.15956MYR/63P

89.00

Mundësi pagese me STARCARD deri në 6 këste.

Gjinia

Femra

Diametri i kornizës

Lloji i xhamit

Mineral

Materiali i rripit

Rezistenca ndaj ujit

5 ATM