APLIKO KUPON KODIN "SUMMERSALE" NË FAQEN E KARTËS DHE PËRFITO NGA ZBRITJA VERORE.

SWISS MILITARY HANOWA 06-7339.04.007

219.00

Mundësi pagese me STARCARD deri në 6 këste.