APLIKO KUPON KODIN "SUMMERSALE" NË FAQEN E KARTËS DHE PËRFITO NGA ZBRITJA VERORE.

Rado True Secret 01.734.6107.3.015

2,135.00

Mundësi pagese me STARCARD deri në 6 këste.

Gjinia

Femra, Meshkuj

Diametri i kornizës

Rezistenca ndaj ujit

5 ATM

xhami