APLIKO KUPON KODIN "SUMMERSALE" NË FAQEN E KARTËS DHE PËRFITO NGA ZBRITJA VERORE.

Rado CERAMICA AUTOMATIC DIAMONDS 01.561.0807.3.018

2,820.00

Mundësi pagese me STARCARD deri në 6 këste.

Gjinia

Femra, Meshkuj

Diametri i kornizës

Rezistenca ndaj ujit

5 ATM

xhami