APLIKO KUPON KODIN "SUMMERSALE" NË FAQEN E KARTËS DHE PËRFITO NGA ZBRITJA VERORE.

RADO 01.538.0714.3.017

3,380.00

Mundësi pagese me STARCARD deri në 6 këste.

Gjinia

Femra, Meshkuj

Diametri i kornizës

xhami