APLIKO KUPON KODIN "SUMMERSALE" NË FAQEN E KARTËS DHE PËRFITO NGA ZBRITJA VERORE.

RADO 01.420.6091.3.061

2,250.00

Mundësi pagese me STARCARD deri në 6 këste.

Gjinia

Femra, Meshkuj

Diametri i kornizës

xhami