APLIKO KUPON KODIN "SUMMERSALE" NË FAQEN E KARTËS DHE PËRFITO NGA ZBRITJA VERORE.

POLAROID KIDS PLDD809 5CB

40.00

Mundësi pagese me STARCARD deri në 6 këste.

Lloji i Produktit

Syze

Lloji i syzeve

optike-polaroid

Gjinia

Femra, Meshkuj