APLIKO KUPON KODIN "SUMMERSALE" NË FAQEN E KARTËS DHE PËRFITO NGA ZBRITJA VERORE.

ORE G-SHOCK GST-B400CD-1A3ER

425.00

Mundësi pagese me STARCARD deri në 6 këste.

Lloji i Produktit

Orë

Brendi

Gjinia

Meshkuj