APLIKO KUPON KODIN "SUMMERSALE" NË FAQEN E KARTËS DHE PËRFITO NGA ZBRITJA VERORE.

MCM MCM128S 067

215.00

Mundësi pagese me STARCARD deri në 6 këste.