APLIKO KUPON KODIN "SUMMERSALE" NË FAQEN E KARTËS DHE PËRFITO NGA ZBRITJA VERORE.

MAX&CO SYZE MO0033/S 52E

120.00

Mundësi pagese me STARCARD deri në 6 këste.

Gjinia

Femra

Lloji i Produktit

Syze

Lloji i syzeve

Dielli

Brendi