APLIKO KUPON KODIN "SUMMERSALE" NË FAQEN E KARTËS DHE PËRFITO NGA ZBRITJA VERORE.

MAX MARA MM LINE II/G J5G

295.00

Mundësi pagese me STARCARD deri në 6 këste.