APLIKO KUPON KODIN "SUMMERSALE" NË FAQEN E KARTËS DHE PËRFITO NGA ZBRITJA VERORE.

LOTUS STYLE LS2151/4/1

19.00

Mundësi pagese me STARCARD deri në 6 këste.

Lloji i Produktit

aksesore

Brendi

Gjinia

Meshkuj

Materiali