APLIKO KUPON KODIN "SUMMERSALE" NË FAQEN E KARTËS DHE PËRFITO NGA ZBRITJA VERORE.

LOTUS STYLE LS2111/2/1

24.00

Mundësi pagese me STARCARD deri në 6 këste.

Lloji i Produktit

aksesore

Brendi

Gjinia

Femra

Materiali