lotus

LOTUS SMART 50009/1

99.00

Mundësi pagese me STARCARD deri në 6 këste.

Karakteristikat e orës: -Mundësi thirrje telefonike përmes orës -Mikrofon dhe zërim. -Lidhje me Bluetooth -Sport Mode: Mundëson gjurmimin e hapave, vrapimeve, ciklizmit dhe notit. -Matje të presionit të gjakut -Monitorim i rrahjeve të zemrës -Kontrollim i muzikës dhe kamerës në telefon. -Gjurmues i telefonit me anë të GPS -Mundësi shënimi të aktiviteteve ditore, konfigurim i kalendarit dhe kalkulator. -Njoftimet e aplikacioneve të telefonit. -Monitorim i gjumit -Deri në 5 Alarme -Matës i hapave -Kronometër Punon me iOS 9.0 e më lartë si dhe Android 4.4 e më lartë Materiali i kornizës qelik i pastër 2 Vjet Garancion. *Ora vjen në paketim të mbyllur si dhe me rrypin shtesë të lëkurës.

Koha e Dërgimit: Të gjitha dërgesat dorzohen në gjithë territorin e Kosovës në një kohë prej 24 – 48 orë (Përveq të dielave)  pas konfirmimit të stokut.

Jashtë Kosovës: Brenda 5 dite pune.

Mund të ju pëlqejnë edhe..