APLIKO KUPON KODIN "SUMMERSALE" NË FAQEN E KARTËS DHE PËRFITO NGA ZBRITJA VERORE.

lotus

LOTUS 18683/2

119.00

Mundësi pagese me STARCARD deri në 6 këste.