APLIKO KUPON KODIN "SUMMERSALE" NË FAQEN E KARTËS DHE PËRFITO NGA ZBRITJA VERORE.

LIU JO LJ131S 710

145.00

Mundësi pagese me STARCARD deri në 6 këste.