APLIKO KUPON KODIN "SUMMERSALE" NË FAQEN E KARTËS DHE PËRFITO NGA ZBRITJA VERORE.

KARL LAGERFELD KL275S 510

145.00

Mundësi pagese me STARCARD deri në 6 këste.