JEWELRY SKAGEN SKJ0977040

49.00

Mundësi pagese me STARCARD deri në 6 këste.

Brendi Skagen
Garancioni 1 vit
Lloji Vath
Ngjyra E argjendit
Gjinia Femra
Materiali Çelik I pandryshkur dhe xham(perlat)

Kosto e Transportit: Të gjitha porositë mbrenda Kosovës janë FALAS pa marrë parasysh vlerën e produktit apo madhësinë e dërgesës.

Koha e Dërgimit: Të gjitha dërgesat dorzohen në gjithë territorin e Kosovës në një kohë prej 24 – 48 orë (Përveq të dielave)  pas konfirmimit të stokut.