APLIKO KUPON KODIN "SUMMERSALE" NË FAQEN E KARTËS DHE PËRFITO NGA ZBRITJA VERORE.

JEWELRY FOSSIL JF03020710

35.00

Mundësi pagese me STARCARD deri në 6 këste.

Lloji i Produktit

aksesore

Brendi

Gjinia

Femra