JEWELRY FOSSIL JF02633040

69.00

Mundësi pagese me STARCARD deri në 6 këste.

Brendi Fossil
Lloji Byzylyk
Ngjyra E zezë dhe e kaltër
Gjinia Meshkuj
Materiali Çelik I pandryshkur dhe lëkurë
Gjatësia 20.5 cm

Kosto e Transportit: Të gjitha porositë mbrenda Kosovës janë FALAS pa marrë parasysh vlerën e produktit apo madhësinë e dërgesës.

Koha e Dërgimit: Të gjitha dërgesat dorzohen në gjithë territorin e Kosovës në një kohë prej 24 – 48 orë (Përveq të dielave)  pas konfirmimit të stokut.