APLIKO KUPON KODIN "SUMMERSALE" NË FAQEN E KARTËS DHE PËRFITO NGA ZBRITJA VERORE.

guessi

GUESS SYZE GU7825/S 28B

175.00

Mundësi pagese me STARCARD deri në 6 këste.

Lloji i Produktit

Syze

Lloji i syzeve

Dielli

Brendi

Gjinia

Femra

Materiali

Forma

Ngjyra

,