APLIKO KUPON KODIN "SUMMERSALE" NË FAQEN E KARTËS DHE PËRFITO NGA ZBRITJA VERORE.

guessi

GUESS SYZE GU00047/S 05B

175.00

Mundësi pagese me STARCARD deri në 6 këste.

Lloji i Produktit

Syze

Lloji i syzeve

Dielli

Brendi

Gjinia

Meshkuj

Materiali

Forma

Ngjyra