Natural
GU00017-S-53N
guessi

GUESS SYZE GU00017/S 53N

115.00

Mundësi pagese:

TEB - STARCARD deri në 6 këste.

Gjinia

Meshkuj

Lloji i syzeve

Dielli

Lloji i Produktit

Syze

Më shumë se 10,000 produkte për ju
Njejtë sikur në dyqanet tona, vetëm online!
Dërgesa të menjëhershme
Për ju edhe më shpejtë!
Blerje të sigurta
Pagesë me kartelë dhe para në dorë
Ju ndihmojmë
Për ju 24/7 në të gjitha kanalet tona të komunikimit.