APLIKO KUPON KODIN "SUMMERSALE" NË FAQEN E KARTËS DHE PËRFITO NGA ZBRITJA VERORE.

guessi

GUESS GU1963/V 092

139.00

Mundësi pagese me STARCARD deri në 6 këste.