APLIKO KUPON KODIN "SUMMERSALE" NË FAQEN E KARTËS DHE PËRFITO NGA ZBRITJA VERORE.

G-STAR GS132S 001

160.00

Mundësi pagese me STARCARD deri në 6 këste.