G-SHOCK GA-100B-4AER

125.00 87.50

Mundësi pagese me STARCARD deri në 6 këste.

Projektuar për të mishëruar idenë e fuqisë dhe forcës, ky model është nga koleksioni i orëve të qëndrueshme të përditshme të Casio G-Shock.

Për të qenë në gjendje të përballojë situata të vështira, ky G-Shock është rezistent ndaj goditjeve, rezistent ndaj ujit dhe anti-magnetik, me një sipërfaqe anti-rrëshqitës. Rripi i tij është rrëshirë i fortë me një shtrëngim të dyfishtë për siguri shtesë. Ideale për atletët ose ata që duan të matin periudhat kohore me saktësinë maksimale, ora shfaq një kronometër të sekondës 1/1000-të, shfaqje të shpejtësisë mesatare dhe kohëmatës.

BrendiCASIO
Garancioni2 vite
Diametri i kornizës51 mm
GjiniaMeshkuj
Lloji i mekanizmitKuarc
Materiali i kornizësResin
Materiali i rripitResin
Rezistenca e ujit200 Metra

Koha e Dërgimit: Të gjitha dërgesat dorzohen në gjithë territorin e Kosovës në një kohë prej 24 – 48 orë (Përveq të dielave)  pas konfirmimit të stokut.

Jashtë Kosovës: Brenda 5 dite pune.

Projektuar për të mishëruar idenë e fuqisë dhe forcës, ky model është nga koleksioni i orëve të qëndrueshme të përditshme të Casio G-Shock.

Për të qenë në gjendje të përballojë situata të vështira, ky G-Shock është rezistent ndaj goditjeve, rezistent ndaj ujit dhe anti-magnetik, me një sipërfaqe anti-rrëshqitës. Rripi i tij është rrëshirë i fortë me një shtrëngim të dyfishtë për siguri shtesë. Ideale për atletët ose ata që duan të matin periudhat kohore me saktësinë maksimale, ora shfaq një kronometër të sekondës 1/1000-të, shfaqje të shpejtësisë mesatare dhe kohëmatës.

Gjinia

Meshkuj

Mund të ju pëlqejnë edhe..