APLIKO KUPON KODIN "SUMMERSALE" NË FAQEN E KARTËS DHE PËRFITO NGA ZBRITJA VERORE.

fossil_logo_diamond_black

FOSSIL ES4898

129.00

Mundësi pagese me STARCARD deri në 6 këste.

Lloji i Produktit

Orë

Gjinia

Femra

Diametri i kornizës

Lloji i xhamit

Mineral

Mekanizmi

Kuarc

Materiali i rripit