APLIKO KUPON KODIN "SUMMERSALE" NË FAQEN E KARTËS DHE PËRFITO NGA ZBRITJA VERORE.

festina

FESTINA F20616/1

249.00

Mundësi pagese me STARCARD deri në 6 këste.

Lloji i Produktit

Orë

Brendi

Gjinia

Femra