APLIKO KUPON KODIN "SUMMERSALE" NË FAQEN E KARTËS DHE PËRFITO NGA ZBRITJA VERORE.

casio-logo

EDIFICE ERA-120DB-1BVEF

160.00

Mundësi pagese me STARCARD deri në 6 këste.