APLIKO KUPON KODIN "SUMMERSALE" NË FAQEN E KARTËS DHE PËRFITO NGA ZBRITJA VERORE.

DSQUARED2 DQ5268/V 001

230.00

Mundësi pagese me STARCARD deri në 6 këste.