APLIKO KUPON KODIN "SUMMERSALE" NË FAQEN E KARTËS DHE PËRFITO NGA ZBRITJA VERORE.

DSQUARED2 DQ0354/S 32K

255.00

Mundësi pagese me STARCARD deri në 6 këste.