APLIKO KUPON KODIN "SUMMERSALE" NË FAQEN E KARTËS DHE PËRFITO NGA ZBRITJA VERORE.

dkn_gn_lg_CMYK_black_300dpi

DKNY ORE NY2946

149.00

Mundësi pagese me STARCARD deri në 6 këste.