APLIKO KUPON KODIN "SUMMERSALE" NË FAQEN E KARTËS DHE PËRFITO NGA ZBRITJA VERORE.

DIESEL DX1185040

75.00

Mundësi pagese me STARCARD deri në 6 këste.