APLIKO KUPON KODIN "SUMMERSALE" NË FAQEN E KARTËS DHE PËRFITO NGA ZBRITJA VERORE.

d1milano

D1 MILANO ORE SKELETON D1-SKRJ10

550.00

Mundësi pagese me STARCARD deri në 6 këste.

Brendi

Gjinia

Meshkuj

Diametri i kornizës

xhami

Rezistenca ndaj ujit

5 ATM