APLIKO KUPON KODIN "SUMMERSALE" NË FAQEN E KARTËS DHE PËRFITO NGA ZBRITJA VERORE.

d1milano

D1 MILANO NANOCHROME NCRJ01

120.00

Mundësi pagese me STARCARD deri në 6 këste.

Gjinia

Femra

Diametri i kornizës

Lloji i xhamit

Mineral

Materiali i rripit

Mekanizmi

Kuarc

Rezistenca ndaj ujit

5 ATM