APLIKO KUPON KODIN "SUMMERSALE" NË FAQEN E KARTËS DHE PËRFITO NGA ZBRITJA VERORE.

d1milano

D1 MILANO CHRONOGRAPH D1-CHBJ09

385.00

Mundësi pagese me STARCARD deri në 6 këste.

Gjinia

Meshkuj

Diametri i kornizës

Lloji i xhamit

Safir