CASIO PRW-7000-3ER

910.00

Mundësi pagese me STARCARD deri në 6 këste.

Brendi Casio
Garancioni 2 vite
Diametri 52 mm
Brendësia E zezë
Gjinia Meshkuj
Materiali Çelik I pandryshkur dhe plastike
Rripi Rrip I gomës
Ngjyra e rripit E gjelbërt
Rezistenca ndaj ujit 200 metra
Ditë të javës Po
Kalendar automatik Po
Alarm 5 alarme
Bateria 3 vite 1 bateri
Rezistues ndaj temeratrave te uleta Po
Barometer Po
Termometer Po
Altimeter Po
Tregues I kohes se peshkimit Po
Tregues I lartesise se ngjitur Po
Xhami Safir
Tregues I nivelit te baterise Po

Kosto e Transportit: Të gjitha porositë mbrenda Kosovës janë FALAS pa marrë parasysh vlerën e produktit apo madhësinë e dërgesës.

Koha e Dërgimit: Të gjitha dërgesat dorzohen në gjithë territorin e Kosovës në një kohë prej 24 – 48 orë (Përveq të dielave)  pas konfirmimit të stokut.

Mund të ju pëlqejnë edhe..