APLIKO KUPON KODIN "SUMMERSALE" NË FAQEN E KARTËS DHE PËRFITO NGA ZBRITJA VERORE.

casio-logo

CASIO PRG-240-3ER

250.00

Mundësi pagese me STARCARD deri në 6 këste.