APLIKO KUPON KODIN "SUMMERSALE" NË FAQEN E KARTËS DHE PËRFITO NGA ZBRITJA VERORE.

gs

CASIO ORE GA-700SKE-7AER

120.00

Mundësi pagese me STARCARD deri në 6 këste.