LTP-1280PSG-9AEF.jpg

CASIO LTP-1280PSG-9AEF

35.00

Mundësi pagese me STARCARD deri në 6 këste.

BrendiCasio
Garancioni2 vite
Diametri20 mm
BrendësiaE kremt
GjiniaFemra
MaterialiMetal
RripiRrip I metalit
Ngjyra e rripitE argjenedit dhe arit
Rezistente ndaj ujitPo
XhamiMineral
Bateria3 vite nje bateri

Koha e Dërgimit: Të gjitha dërgesat dorzohen në gjithë territorin e Kosovës në një kohë prej 24 – 48 orë (Përveq të dielave)  pas konfirmimit të stokut.

Jashtë Kosovës: Brenda 5 dite pune.

Mund të ju pëlqejnë edhe..