CASIO LTP-1280PSG-7AEF

35.00

Mundësi pagese me STARCARD deri në 6 këste.

BrendiCasio
Garancioni2 vite
Diametri34 mm
BrendësiaE bardhë
GjiniaFemra
MaterialiÇelik I pandryshkur
RripiRrip I  metalit
Ngjyra e rripitE arit dhe argjendit
Rezistenca ndaj ujitJo
Bateria3 vite – 1 bateri

Koha e Dërgimit: Të gjitha dërgesat dorzohen në gjithë territorin e Kosovës në një kohë prej 24 – 48 orë (Përveq të dielave)  pas konfirmimit të stokut.

Jashtë Kosovës: Brenda 5 dite pune.

Mund të ju pëlqejnë edhe..