CASIO HS-80TW-1EF

50.00

Mundësi pagese me STARCARD deri në 6 këste.

BrendiCasio
Garancioni2 vite
Gjerësia64 mm
Gjatësia24 mm
MaterialiPlastikë dhe gomë
Rezistenca e ujit50 metra
NgjyraE zezë
DataPo
KronografPo

Kosto e Transportit: Të gjitha porositë mbrenda Kosovës janë FALAS pa marrë parasysh vlerën e produktit apo madhësinë e dërgesës.

Koha e Dërgimit: Të gjitha dërgesat dorzohen në gjithë territorin e Kosovës në një kohë prej 24 – 48 orë (Përveq të dielave)  pas konfirmimit të stokut.

Mund të ju pëlqejnë edhe..