APLIKO KUPON KODIN "SUMMERSALE" NË FAQEN E KARTËS DHE PËRFITO NGA ZBRITJA VERORE.

CASIO GST-W110-1AER

315.00

Mundësi pagese me STARCARD deri në 6 këste.